zaterdag 17 september 2011

Aankomst


De fietsen hebben de vlucht naar Lissabon goed overleeft. Hier en daar wat verbuigingen. Geen vitale delen beschadigd. En dat is toch elke keer weer spannend. Het duurt even alvorens de fietsen op een transportband ons tegemoet glijden. Na een half uurtje zijn ze weer rijklaar. Inmiddels is het donker geworden. Maar de wegen zijn goed verlicht. Over de busbaan, steeds maar rechtdoor en een licht briesje in de rug, rijden we richtinhg het centrum. Verbaasde blikken van automobilisten.
Het Lisboa City Hotel is snel gevonden. Als we de stoep op fietsen zwaaien de deuren van het hotel al uitnodigend open en we rijden de karretjes spontaan het hotel in. Tot voor een balie waar een verbouwereerde employé ons welkom heet. 'Bikes' heeft ie nog nooit in zijn hotel gehad. Ze krijgen een veilig plekje in de garage van de baas. Het hotel lijkt een mooie uitvalsbasis voor een zonnig dagje Lissabon morgen.

3 opmerkingen:

  1. Dat had ik wel eens willen zien, twee fietsen in de lobby van een hotel. Geen allerdaagse verschijning. Ik heb jullie blog geinstalleerd en zal proberen jullie te volgen, leuk. Veel plezier. Kijk ook nog even op cityspotters.com voor de top 10 bezienswaardigheden in Lisabon (als daar nog tijd voor is). Een vrolijke groet Hans

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ha, het grote avontuur is weer begonnen!
    We volgen jullie!!!

    Groet,
    Ton en Carolien

    PS Het eten was erg lekker! Nogmaals bedankt :-)

    BeantwoordenVerwijderen